26 Eylül 2018 Çarşamba

Canlı Bilgi Yarışması HADİ ve QUE

Günde İki Kez Canlı Yayınlanan Hadi Uygulaması ile Yarışan ; On İki Soruyu Doğru Cevaplayan Herkese Gerçek Para Ödülü Vadediyor. Binlerce kişinin aynı anda canlı oynadığı yarışmanın sunuculuk koltuğundaysa başarılı oyuncu Müge Boz oturuyor.

Hadi’nin bir diğer önemli özelliğiyse, bu teknolojik alt yapıyı eğlenceli bir performansla birleştirmesi. Yarışmacılar Müge Boz’un akıcı anlatımıyla bilgilerini test ederken aynı zamanda telefon ekranından deneyimlerini anlık olarak diğer yarışmacılarla paylaşabiliyorlar. Chat özelliğiyle aynı zamanda dev bir sohbet ekranına dönüşen yarışma; her anlamda Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor.

Hafta içi 12:30 ve 20:30'da Hafta sonları 20:30'da ve Pazar günleri 20.000 TL büyük ödüllü yarışmalara 500 binden fazla kişi aynı anda katılıyor. Fizy, Yani ve Bip gibi uygulamalarla desteklenen yarışma formatı büyük ilgi görüyor.

Buna benzer uygulamalardan birtanesi de QUE. Que Hadi kadar seyirci toplayamasa da dağıttı ödül kişi başı oldukça yüksek olmakta. Ama teknik aksaklıklarla ve SERVER sıkıntılarıyla uğraşmakta. Sponsor desteği alabilirse Hadi'ye rakip olacağını düşünüyorum.

Bu arada iki yarışmayada referans koduna "abrham" yazmayı unutmayın..

Hiç yorum yok: