28 Mayıs 2008 Çarşamba

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Kanal D’de, 28 Mayıs Çarşamba günü “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı yepyeni bir program başlıyor. BKM, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. BKM’nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye’nin öğrencileri kahkahayı, şimdi Kanal D ekranına getiriyor.
4 yıldır BKM’nin sahne tozunu yutan 22 genç, kendi yazdıkları skeçlerle televizyon sevircisiyle buluşuyor. BKM’nin salonunda seyirci karşısında çekilen “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ilk bölümünde televizyon dizilerinde keşfedilmemiş yüz bulabilmenin zorluklarını (!) anlatan “Yeni Yüz” şakasıyla başlayıp, hayata dair eğlenceli başka konularla devam edecek. İşleri kesat giden bir tabutçunun hikayesini de izleyeceğiz, skeç yazamayan adamları da!!! Bir gündüz kuşağı programına da konuk olacağız, kız tavlama sanatının inceliklerini de öğreneceğiz!!!
Yılmaz Erdoğan’ın salondaki izleyicilerle birlikte genç oyuncuların skeçlerine yorumları da “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın bir başka eğlenceli bölümü olacak.
Tıpkı BKM Mutfak’ta sahnelenecek skeçlerin seçilmesi gibi, ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek. Bu nasıl bir not sistemidir? 28 Mayıs akşamı saat 22:45’de Kanal D’de!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tewk kelimeyle süpersiniz ama oğuzhan sen birtanesin