7 Haziran 2008 Cumartesi

MAVİ BİSİKLET KANSERDE ERKEN TANI İÇİN YOLAÇIK

Rize'den başlayacak olan ve kanserle mücadele için pedal çevirecek gönüllülerden oluşacak ekip sırasıyla Gümüşhane Trabzon Giresun Ordu Samsun Sinop Kastamonu Karabük Zonguldak ve Bolu dan geçerek İstanbul'a ulaşacak
Nasıl Katılabilirim?
Kampanya, kanser hastalarının mücadelesine pedal çevirerek destek vermek isteyen herkese açık olacak. Şehirlerde düzenlenecek bisiklet parkurlarında vatandaşlar da pedal çevirecek. Roche, her katılımcı adına, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun (TBF) oluşturacağı fona katkıda bulunacaktır. TBF, bu fonla, T.C. Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı önerileri doğrultusunda kanser taramalarına destek olacaktır.


Katılım Şartları
Halk parkurları organizasyonlarında bisiklete binerek kanserde erken tanıya destek vermek isteyen kişiler parkur başlangıçlarında kurulacak Roche çadırlarına başvuruda bulunmalıdırlar.
Belirlenen parkurlarda bisiklete binmesini engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu olanlar, halk parkurlarına katılamazlar.
Bisiklete binme yaş sınırı 18'dir. 18 yaş altındaki katılımcıların reşit bir refakatçi ile gelmeleri ve bisiklete binme iznini bu kişinin vermesi gereklidir.
Katılımcılar, organizasyonlar sırasında oluşabilecek her türlü sakatlık ve/veya sağlık sorunundan ve kazalardan Roche’u sorumlu tutamazlar.
Katılımcılar, organizasyon sırasında sağlıklarını korumaya yönelik her türlü tedbiri almalıdırlar.
Halk parkurlarına, isteyenler kendi bisikletleriyle katılabilirler.
Bisikleti olmayanlar, Roche'un bu projeye özel hazırladığı bisikletlerden kendilerine tahsis edilen birini kullanabilirler.
Roche’un hazırladığı bisikletler, parkurlardaki görevliler tarafından önce gelene tahsis edilmek yoluyla kullanılabilir.

Hiç yorum yok: