16 Ağustos 2008 Cumartesi

Peri Masalı Kanal1 Çocuk Dizisi

Prodüksiyonunu Plato Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Celal Çimen’ in yaptığı, başrollerini Neslihan Yeldan, Serenay Sarıkaya ve Şahap Sayılgan’ın oynadığı “PERİ MASALI”, Türkiye’nin en neşeli kanalı Kanal 1 ekranlarında başlıyor!

Yılların deneyimli oyuncu ve ustalarından Ayşen Gruda , Altan Günbay, Işık Aras, Ayberk Attila’nın da dizinin castında yer alması dizi filmin kalitesini bir çıta daha yükseltiyor. Ve yine genç oyuncular Cemre Mutluyazar, Sedef Şahin, Volkan Akçaalan, Bora Ceniz, Ahsen Özgenç dizi filmdeki performanslarıyla gelecek vaat ediyor.

Çocukların hayal dünyasının sınırlarını zorlayacağa benzeyen yeni dizi “ Peri Masalı” kendi kulvarında Türkiye’de bir ilk olacağının sinyallerini şimdiden veriyor.

PROGRAM ÖZETİ:

Peri Masalı, düş dünyasıyla, gerçek dünya arasında geçen bir hikâyeyi anlatıyor. İyilik perisi Talya ve kötü cadı Pamira dünyada kaybolan düşler ülkesinin kapısını ararlarken, bir köşkte hiçbir şeyden habersiz yaşayan Rüya, kendini ikisi arasında buluverir. Ansızın Talya can dostu, Pamira ise üvey annesi oluvermiştir. Üstelik düşler ülkesinin kapısı, ancak Rüya en güzel düşünü gerçekleştirip yakışıklı prensine kavuşursa açılacaktır.

Ailece seyredebileceğiniz kaliteli ve sıcak bir proje olan “PERİ MASALI” 13 Ağustos Çarşamba günü Türkiye’nin en neşeli kanalı Kanal 1 ekranlarında başlıyor!

Hiç yorum yok: