23 Aralık 2008 Salı

Gerçek Dostluk Arkadaşlık Hikayesi

Klasik bir sorudur. En iyi arkadaşın kim yada arkadaşını iyi tanıyormusun. Animasyonlarla anlatılmış güzel bir video. Gerçekten izlemenizi tavsiye ederim. Yaşanmış bir olaymıdır bilmiyorum ama hikaye kısaca şu: İki arkadaş vardır. Biri oldukça zeki diğeri oldukça saf. Zeki olan saf olandan para ister. Saf olan hiç tereddüt etmeden verir. Zeki olan aldığı parayı işleterek mali olarak çok iyi yerlere gelir. Sonra saf olandan nişanlısını ister. Saf oğlan içi kan ağlayarak onada evet der. Sonra saf olan iş arar bulamaz ve zeki arkadaşının fabrikasına gider. İş ister. Arkadaşı hayır der. Sana vereceğim iş yok der.

Saf oğlan yolda dolaşırken yaşlı bir amca yanaşır aç olduğunu ve evine gidemediğini söler. Adamı evine kadar götürür ve adam vefat edip tüm mirasını saf oğlana bırakır. Saf oğlan artık hali vakti yerinde biridir. Derken kapısını yaşlı bir kadın çalar. Aç olduğunu söler ve saf oğlan karnını doyurur. Hemde kadına bu evin işlerini çekip çevirmesi için iş verir. Derken saf oğlan bir kızla evlenir ve düğüne zeki arkadaşınıda çağırır kalbi kırık olmasına rağmen. Düğünde mikrofonu alır eline ve başından geçenleri davetlilerle paylaşır. Sonra zeki arkadaşı da cevap verir: GERİSİ VİDEODA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Paylaşamınıyapan ve bu videoyu ve seslendirmeyi yapan arkadaşa tşk ediyorum Evet etkileyici Ve düşündürücüde.. dimi Yinede çok güzeldi.. gercek dostluk bukadar kazanıla bilirmi veya Gösterilebilirmi..