18 Nisan 2010 Pazar

Ateşe Yürümek Star Tv Fragman İzle


Ateşe Yürümek

Aşk nefrete ne kadar yakın? Peki ya nefret aşkı yenebilir mi? Pek çok kişinin hayatını açmaza sokan bu sorular pazar günleri saat Star'da cevap bulacak... Ateşe Yürümek her pazar 20:00'da, kaçırmayın!
Deryanın (Ahu Türkpençe) kardeşi Poyraz anne ve babası Halil(Bora Ayanoğlu) ve Meryemin (Zerrin Sümer) Anadolu Kavağındaki müstakil evlerine gelir. Bütün dertlerden uzak evlerinin sıcak ortamında mutlu zamanlar geçiriyorlardır. Halil, zorbalıkla evleri almaya çalışan Selo ile (Erdem Akakçe) kavgaya tutuşur. Babasını yerde gören Poyraz, kavgaya dahil oldu ve Selo’nun silahından çıkan kurşunla kanlar içinde yere uzanır. O sırada orada bulunan Fikret (Yavuz Bingöl) ve Fırat dikiz aynasından Derya’yı ve onun çaresizliğini görür.Poyraz,hastanede hayatını kaybeder.

Geçen bir yıl içinde Derya ve Fikret birbirlerine aşık olurlar. Tutku dolu bir aşk yaşıyorlardır. Adeta aşk sarhoşu olmuşlardır. Çocukluk arkadaşı Sinan(Fırat Çelik) ise Deryaya karşılıksız bir aşk beslemektedir.

Olay günü Selonun yanında olan,Nazmi suçu üstlenir.Davada Derya ve arkadaşı Zuhal(Zeynep Kızıltan) hazır bulunuyorlardır. O gün mahkemede Fikret, Deryayı yalnız bırakmamıştır. Fikret her zaman Deryanın yanındadır. Olay günü Selo’nun elinde silahı gördüğüne emindir. Derya sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenir. Fikret, bu duruma ilgisiz kalır.Deryayla kavga ederlerken, Fikret bir anda ona evlenme teklif eder. Aşkın farklı yönleri vardır.İçinde öfkeyide barındıran... Öfke gelip geçicidir.Aşk ise içlerinde yanan bir ateş gibiydi. Kimse dokunmadığı sürece orada bulunmaya devam edecekti.

Derya, Fikret ‘in evlenme teklifini kabul eder.Fırat ve Rüya(Özge Ulusoy) nın aşkları ise bir fırtınanın içinde gibidir. Nimet hanım (Şerif Sezer) Fikret in evleneceği ve torunu olacağı fikrine çoktan alışmıştır.

Düğün günü gelir. Derya bembeyaz gelinliğinin içinde bir peri kızı gibi güzeldir. Ta ki birisi onunla görüşmek isteyene kadar. Derya bu sırla baş edebilecek midir? Nikah memurunun soruyu sorma sırası Deryaya gelir. Derya ne yapacağını bilemeyen bir şekilde kalakalır.


Hiç yorum yok: